Спорт

13 тур Вища Ліга 18/19: «Єдність – ШВСМ» зіграла з командою «ВОСХОД»

За п’ять турів до завершення чемпіонату України розгортається цікава боротьба за бронзові нагороди, на які наразі претендують чотири колективи.

Матч у Плисках можна було охрестити центральним у турі. В гості до «Єдності –ШВСМ» завітав колектив з Херсонської області – «Восход», який тільки цього року потрапив у вищий дивізіон.

Нагадаємо, що у першому колі саме «Єдність» здобула мінімальну перемогу на полі суперника і саме звітний поєдинок мав визначити переможця у цьому протистоянні. Перша половина матчу переможця не виявила і команди пішли на перерву з нулями на табло.

Головна розв’язка для учасників матчу та вболівальників очікувала вже у таймі другому. Майже одразу після поновлення гри, на радість місцевій публіці, господарі поля відкривають рахунок і виходять уперед завдяки точному удару грузинського легіонера «Єдності – ШВСМ» Лели Чічінадзе. Що ближче до завершення, до фінального свистка, то більше зростало напруження в матчі. На 79-й хвилині захист господарів не встежив за Оленою Лимар, яка зрівняла рахунок -1:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові пройшла зустріч вболівальників із біатлоністами збірної України

Долю ж матчу вирішив момент вже у компенсований час: на 93 хвилині Яна Деркач результативно завершує атаку гостей і приносить «Восходу» такі важливі три пункти.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ + БОМБАРДИРИ

2019-04-23_114957

Джерело: womensfootball.com.ua

Ще статті по темі

Back to top button