Спорт

Чернігівщина виступила на змаганнях «Краще спортивне село України 2017»

Цього року представляти нашу область у Всеукраїнських змаганнях «Краще спортивне село України­2017 року» виборола команда с.Тур’я Сновської об’єднаної громади.

Завдяки допомозі приватних підприємців та одному з осередків політичної партії  спортсмени змогли взяти участь у змаганнях такого рівня, які проходили в смт Ворохта Івано­-Франківської області, повідомляє Сновська міська рада.

З вітальним словом до учасників звернувся головний суддя Всеукраїнських змагань Роман Вірастюк. Він зауважив, що кращі спортсмени народилися на селі і відповідні організації повинні всіляко підтримувати їх і взагалі спортивний рух на селі та пообіцяв, що змагання такого рівня будуть проводитися регулярно.

Участь у змаганнях взяли 680 спортсменів із 24 областей України. Команда Чернігівської області була дебютантом змагань і у змаганнях з міні­футблолу посіла 11 місце, з перетягування канату – 15, з гирьового спорту Олександр Данильченко виборов 12 місце, а Яна Усік у змаганнях з настільного тенісу – 14 місце.

А титул «Краще спортивне село України­2017 року» здобула команда Великодальницької сільради Одеської області. На другому – команда Черкаської області. Третє ­ у команди Полтавської області.

Ще статті по темі

Back to top button