Спорт

Чернігівські каратисти вибороли перемоги на “Кубку Княгині Ольги”

У  м. Ірпінь Київської області проходила Відкрита першість міста “Кубок Княгині Ольги” з кіокушинкай карате серед молодших дівчат та юнаків 6-15 років у розділі “куміте”.

Цьогоріч загальна кількість учасників сягнула більше 400 спортсменів із різних міст та областей нашої країни, а також із Молдови. У змаганнях взяли участь і чернігівські спортсмени, які тренуються в Чернігівській федерації кіокушинкай карате.

Про це ЧЕline повідомили у департаменті сім’ї, молоді та спорту Чернігівської ОДА.

Отже, в загальному заліку чернігівські каратисти отримали 9 нагород. Із медалями додому повернулись вихованки тренера Юлії Кожинової  — «золото» вибороли Вероніка Ромащенко (вікова група 10-11 років, вагова категорія до 45 кг), Єлізавета Чуйко (вікова група 12-13 років, вагова категорія до 45 кг), Марина Ніколаєць (вікова група 12-13 років, вагова категорія до 55 кг), «бронзу» серед дівчат отримали Аріана Лисенко (вікова група 8-9 років, вагова категорія до 35 кг) та Дар’я Лисенко  (вікова група 14-15 років, вагова категорія до 50 кг).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кубок з лижних перегонів у наших спортсменів

Не пасли задніх і наші хлопці. Друге місце зайняв Олександр Кожановський (вікова група 14-15 років, вагова категорія до 50 кг), третє — у Тимофія Ніколаєнка (вікова група 8-9 років, вагова категорія до 35 кг) — обидва тренуються у Юлії Кожинової. Третє місце посів вихованець Олексія Завертанного Іван Ткач (вікова група 10-11 років, вагова категорія до 40 кг).

????????????????????????????????????

Ще статті по темі

Back to top button