Спорт

Чернігівські кікбоксери у складі української збірної посіли друге командне місце на чемпіонаті світу

У Німеччині в місті Мюнхен відбувся чемпіонат світу з кікбоксингу ISKA, на який з’їхалися команди із 38 країн. Тож за нагороди змагалися понад 2000 спортсменів.

Загалом збірна українська команда показала гідний результат: 6 золотих, 6 срібних і 9 бронзових нагород.

Чернігівську область у складі збірної України представляли 18 спортсменів. До скарбниці української команди чернігівці принесли: одну золоту, дві срібні й одну бронзову медалі. Зокрема, Богдан Аллахведієв виборов «золото» та «срібло», Антон Дока здобув «срібло» чемпіонату, Даніл Пустовойт завоював бронзову медаль у розділі пойнтфайтинг.

«Ми посіли друге командне місце в медальному заліку з-поміж 38 країн. Утім, турнір для чернігівських спортсменів видався непростим.

Нашим хлопцям, щоб потрапити в медальний залік, щонайменше по два чи три поєдинки треба було провести. А ті, хто виборов перші місця, взагалі по чотири чи п’ять поєдинків провели.

Усі на нервах були, і в короткі терміни поєдинки відбувалися. Часом психологічно важко було, але потрошку доходили до півфіналу та фіналу», – у коментарі для ЧЕЛАЙН зазначив Сергій Кужельний, віцепрезидент обласної федерації кікбоксингу ISKA, майстер спорту міжнародного класу з кікбоксингу ISKA, діючий тренер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові для дітей проводять «ARTмайстерки» (Фото)

Виступ чернігівських кікбоксерів у складі збірної України – традиційно вдалий.

Чернігівська обласна федерація кікбоксингу ISKA щиро вдячна тренерському складу, всім друзям, які підтримують, батькам спортсменів, Всеукраїнській федерації кікбоксингу ISKA, Андрію Кужельному. А найбільше ЗСУ – за можливість представляти Україну на всесвітньому рівні.

Спілкувалась Ірина Осташко

Фото – Сергій Кужельний

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button