СпортФК "Десна"

«Десна» програла «Маріуполю» і не пробилася на євроарену

Матч заключного туру української Прем’єр-ліги між «Маріуполем» і чернігівською «Десною» був одним з найважливіших, оскільки в ньому вирішувалася доля виходу в єврокубки. Гості в разі перемоги вийшли б у Лігу конференцій, в той час як господарі були позбавлені турнірної мотивації.

Завершився поєдинок зовсім не так, як багато хто припускав, і подарував уболівальникам, які прийшли на стадіон імені Володимира Бойка, відразу п’ять забитих м’ячів. Хоча починалося все досить спокійно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Десна» в Полтаві зіграла внічию з «Ворсклою»

Відкрив рахунок в матчі Юхим Конопля в кінці першого тайму. Орендований у донецького «Шахтаря» правий захисник головою відправив м’яч у ворота багатьох екс-партнерів по академії «гірників». Здавалося, що саме «Десна» повинна здобути перемогу.

Однак у другому таймі стався переломний момент. На 61-й хвилині Олег Очеретько зрівняв рахунок в матчі, а вже через хвилину заробив на собі вилучення – Домбровський залишив чернігівців вдесятьох.

Вже через хвилину команда Остапа Маркевича реалізувала чисельну більшість і вийшла вперед, після чого довела матч до логічної перемоги. «Десна» посипалася, а тому приазовцям вдалося виграти з розгромним рахунком. Дублем відзначився Данило Сікан, ще один гол на рахунку Артема Бондаренка.

Для «Маріуполя» це всього лише шоста перемога в сезоні, а «Десна» зазнала восьмої поразки і, фінішувавши шостою в турнірній таблиці, не зуміла здобути путівку в кваліфікацію Ліги конференцій. Зіграє замість «сіверян» в новому турнірі полтавська «Ворскла», яка в паралельному матчі обіграла «Минай» (2:1), що вибув у Першу лігу.

Джерело: sport.ua

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button