Спорт

До Чернігова з’їхались майже 160 кікбоксерів

Вихованців клубів кікбоксингу з Чернігова й області об’єднав у суботу, 22 грудня, відкритий міський турнір «Новорічна рукавичка». Загалом свою майстерність демонстрували майже 160 спортсменів різного віку.

Головний суддя турніру, заслужений майстер спорту з кікбоксингу Сергій Шрам зазначив, що свою вправність і волю до перемоги демонстрували діти, юніори і навіть дорослі спортсмени. Тож змагання видалися напрочуд видовищними, нудьгувати не довелось нікому.

«Учасники виступали в різних видах кікбоксингу, що відрізняються за технікою і правилами, але їх об’єднує те, що перемогу отримає найсильніший. І тут не сховаєшся за спину товариша по команді, важливі особисті якості – воля та характер спортсмена. Саме такі якості формуємо у наших вихованців», – зазначив Сергій Шрам.

Уже не перший рік цей турнір і багато інших спортивних заходів підтримують депутати від політичної партії «Наш край». Адже добре розуміють, що головне – не здобутки, а залучення підростаючого покоління до занять спортом, формування звички піклуватися про своє здоров’я і, звісно, прищеплення любові до своєї Батьківщини.

«Наші депутати завжди радо допомагають у проведенні будь-яких спортивних заходів, бо вважаємо, що діти, які займаються спортом, ростуть щасливішими та здоровішими. Тож залюбки підтримуємо футболістів, борців, кікбоксерів, а також вихованців інших секцій. Ось торік усім учасникам цього турніру, а їх було 150, депутати від «Нашого краю» вручили солодкі подарунки до новорічних свят. Цьогоріч традиції не зраджуємо», – сказав Віктор Бистров, депутат Чернігівської міської ради («Наш край»).

Із новорічними святами та спортивними успіхами учасників турніру привітав також Ігор Романенко, представник політичної партії «Наш край».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Призові від влади»: що отримає за чемпіонство ніжинський боксер Петро Іванов

«Не тільки цьогоріч, а протягом кількох років я підтримую молодь, бо вважаю, що небайдужі люди повинні це робити. Всім учасникам зичу перемог не тільки спортивних, а й життєвих. І нехай на Чернігівщині виростають такі чемпіони, як Олександр Усик, родина якого пов’язана із Коропським районом», – зауважив Ігор Романенко

Спортивні пристрасті вирували кілька годин. Тож учасники сповна проявили свої таланти. За це кожен із них отримав солодкий подарунок до новорічних свят, а кращі з кращих ще й медалі та кубки.

Та головне, що діти, беручи приклад зі своїх тренерів, усвідомлюють життєві істини, що у спортсменів завжди гарний настрій, здорове тіло і вони майже ніколи не хворіють.

Ще статті по темі

Back to top button