Спорт

Ветерани Чернігівщини вперше представлять Україну на міжнародних Іграх Воїнів у США

У Сполучених Штатах Америки з 12 по 22 вересня цього року проходитимуть Warriors Games – Ігри Воїнів. Цьогоріч у цих престижних змаганнях уперше братиме участь українська команда військовослужбовців — 40 хлопців і дівчат з усієї України. Щоб потрапити до збірної, всі охочі могли пройти національний відбір у 11 видах спорту. За його результатами до команди увійшли троє представників Чернігівщини. Це ветеран Національної гвардії України Владислав Шатіло, військовослужбовець Національної поліції України Олександр Гавриленко та ветеран Збройних сил України Олександр Дударєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські ветерани футболу – незмінні переможці чемпіонату України з футзалу

Владислав Шатіло та Олександр Гавриленко боротимуться за перемогу в змаганнях із кульової стрільби та пауерліфтингу. А також Владислав Шатіло змагатиметься за медалі у велоспорті, веслуванні та плаванні. Олександр Дударєв на змаганнях у США виступить у 2 дисциплінах: плавання та веслування.

Готуючись до міжнародних Ігор Воїнів, учасники всеукраїнської команди протягом літа візьмуть участь у двох навчально-тренувальних зборах.

«У нашої команди дуже значні шанси посісти призові місця. Попереду — стрімка підготовка збірної до участі в міжнародних змаганнях. Це буде спільна робота учасників, оргкомітету, тренерського складу та вболівальників», — зазначив головний тренер Національної збірної України Сергій Конюшок.

2021-06-01_163828

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button