Спорт

Футбольний рекордсмен Чернігівщини

Голкіпера ФК «Кудрівка» В’ячеслава Кохана можна без перебільшення назвати рекордсменом не лише чернігівської прем’єр-ліги, а й усього чернігівського футболу.

У свій 51 рік він не повісив бутси на цвях. Звісно, бігати на рівних із молодими в такому віці непросто, тож вирішив допомогти своїй команді, перекваліфікувавшись на голкіпера. У районній першості В’ячеслав основний воротар, а у змаганнях обласного рівня – запасний.

У футбол за рідне село він грає з 16 років. До 49 років бігав як польовий гравець. Був і нападником, і півзахисником, і захисником. А от останнім часом вирішив стати у ворота, бо бракує голкіперів. У чернігівській прем’єр-лізі він провів уже кілька матчів. Переважно виходив на заміну. В одній з ігор навіть зламав палець. Та це не зупинило чоловіка. Після лікування він знову повернувся до команди.

«Футбол для мене – це життя. Не можу всидіти вдома на дивані, – каже В’ячеслав. – За ці роки було багато травм, та з футболом прощатися не хочу. Дружина до мого захоплення ставиться з розумінням. Нинішній склад команди здатен показувати хороші результати. Будемо боротися з призові місця».

В’ячеслав Кохан каже, що сили грати ще є. Тож і надалі допомагатиме своїй команді. Наразі ФК «Кудрівка» в чемпіонаті чернігівської прем’єр-ліги на третьому місці. У колективі грають власні вихованці.

Ще статті по темі

Back to top button