Спорт

Легкоатлети Менської ОТГ стали найсильнішими на Чернігівщині

Збірна команда легкоатлетів Менської ОТГ, поборовши всіх суперників, у командному заліку завоювала перше місце на чемпіонаті Чернігівщини з легкої атлетики серед дорослих спортсменів та юнаків і дівчат 2002 року народження та молодших.

У дорослих легкоатлетів переможцями та призерами області стали Катерина Лупинос (метання диску та штовхання ядра), Ольга Литвиненко (стрибки у висоту), Христина Прядко (біг на 100 та 200 метрів), Петро Легкий (стрибки в довжину).

Серед юнаків і дівчат переконливу перемогу завоювали наші стрибуни у висоту. Катерина Ткаченко подолала планку на висоті 165 сантиметрів – це перший дорослий розряд. У цьому виді змагань також переміг Ян Бродський. Чемпіонами області стали Поліна Дорошенко (стрибки у довжину й потрійний стрибок), Вікторія Соломенник (метання диску).

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Менянин став чемпіоном України на змаганнях з легкої атлетики

У бігу з бар’єрами на 100 метрів не було рівних Надії Лактюшиній, вона навіть обійшла спортсменів, старших на чотири роки! Призерами змагань стали Станіслав Чирва (метання диску), Вікторія Соломенник (штовхання ядра), Нікіта Кутік (метання диску та штовхання ядра), Надія Лактюшина (стрибки у висоту), Сніжана Ганнущенко (стрибки у висоту і біг з бар’єрами на 400 метрів), Анастасія Шевченко (біг з бар’єрами на 400 метрів), Артем Калюжний (біг на 400 метрів).

До змагань команду менських легкоатлетів підготували тренери Ірина Терпицька, Надія Таратухіна та Тетяна Калюжна.

Джерело: susidy.city

Ще статті по темі

Back to top button