Спорт

На чемпіонаті Європи чернігівська легкоатлетка заради перемоги відлупцювала себе (Фото, відео)

Команда легкоатлеток, серед яких і чернігівка Ольга Бібік, виборола бронзу на зимовому чемпіонаті Європи з легкої атлетики в приміщенні.

Змагання проходили 5 березня в Белграді (Сербія), за медалі боролися жінки в естафеті 4х400 метрів. Українські спортсменки Ольга Бібік, Анастасія Бризгіна, Тетяна Мельник та Ольга Ляхова пробігли із результатом 3.32,10, посівши третє місце, поступившись англійкам (3.31,05) та переможницям чемпіонату – легкоатлеткам із Польщі (3.29,94).

Третім результатом українки задоволені. Розповідають, що зробили усе можливе і неможливе, аби повернутись на батьківщину із медалями.

«Усі дуже задоволені, і ця медаль на вагу золота. Нам тяжко боротися, оскільки в нас немає стільки можливостей, скільки в суперниць, ми тренуємося на ентузіазмі, більше вкладаємо в спорт, ніж отримуємо», – Ольга Бібік, українська легкоатлетка.

У соцмережі чернігівка Ольга Бібік виклала фотографію – власні ноги у синцях. Як з’ясувалось, це метод, що допомагає правильно налаштуватись на забіг.

«Перед початком змагань ми всі б’ємо себе по ногах і щоках, аби розізлитися. 40 хвилин таким чином била себе», – Ольга Бібік

Українки вирушають на наступне змагання. У березні – тренувальні збори в Туреччині, на яких готуватимуться до літнього Чемпіонату світу в Лондоні.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button