Спорт

Непереможний ніжинський боксер виграв чемпіонський бій нокаутом на останніх секундах

Український боксер Петро Іванов (17-0-2, 12 КО) переміг представника Нідерландів Джино Кантерса (10-5-3, 4 КО) та захистив чемпіонський пояс IBF International у другій середній вазі. 12-раундовий поєдинок у німецькому місті Росток завершився достроково.

26-річний уродженець Ніжина з перших хвилин захопив ініціативу у рингу та не віддавав її до кінця бою. Петро грамотно комбінував, впевнено працював джебом та стабільно набирав очки. У захисті Іванов виглядав гірше, пропускаючи поодинокі контратаки андердога.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині селянам, які втратили житло, відбудовують будинки іноземці: на кожен дім треба лише три дні

Кантерс поводився передбачувано, в основному намагаючись уникнути ударів, часто притискався спиною до канатів, та пробував сконтрувати оверхендами. Було видно, що українець не витрачає багато зусиль, водночас під час поєдинку він навіть змінював стійки.

У 11-му раунді у нашого співвітчизника пройшов лівий хук у печінку, який відчутно похитнув нідерландця. Усе закінчилося о 12-й трихвилинці.

За 15 секунд до фінального гонгу Кнатерс пропустив лівий бічний голову. Він зміг підвестися на ноги, але рефері не дозволив продовжувати зустріч, оформивши дострокову перемогу фаворита.

«Щиро дякую своїй команді за перемогу, ми ще на один крок ближче до титулу чемпіона світу. Дякую всім, хто переживав і підтримував, йдемо далі», – прокоментував свій успіх українець.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Обозреватель

Ще статті по темі

Back to top button