Спорт

Реконструкції стадіону «Юність» цього року не буде

Обіцяного три роки чекають.

Обіцяне народними депутатами, чиновниками облдержадміністрації та федерацією футболу перетворення стадіону «Юність» на сучасний спортивний об’єкт так і залишається на словах.

Споруда, що перебуває на балансі обласної влади, нині знаходиться у плачевному стані. Поле, трибуни, а особливо бігова доріжка давно потребують реконструкції. Приїзд минулого року чернігівських зірок футболу Андрія Ярмоленка та Олега Кузнєцова мав стати поштовхом до активним дій.

Та справа просувається повільно. Навесні скандальний голова обласної федерації футболу Геннадій Прокопович зі своїми заступниками запевняв усіх, що на стадіоні «Юність» вже влітку почнуться роботи. Однак поки тиша.

Чеline стало відомо, що нещодавно  почалася розробка проектно-кошторисної документації. Тільки після її завершення і затвердження можна розраховувати на виділення грошей. Орієнтовна вартість реконструкції стадіону «Юність» складає 25 мільйонів гривень.

Федерація футболу готова частково профінансувати реконструкцію, але за умови дольової участі обласної влади. Чи будуть гроші і  коли наразі казати не береться ніхто.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. А нахера стадионы в городе, в котором власти отказываются финансировать профессиональный спорт?! Атрошенко как всегда последовательный и безразличный к нуждам жителей его города (((((((

Back to top button