Ріо - 2016

За кого українцям вболівати на Олімпіаді сьогодні

У неділю на Олімпіаді в Ріо насичений змагальний день.

15:00. Стрільба з пневматичного пістолета, 10 метрів (жінки). Тут покладаємо великі надії на нашу Олену Костевич.

15:25. Стрільба з лука (жінки, командні змагання). Українська жіноча збірна у складі Вероніки Марченко, Анастасії Павлової і Лідії Січенікової змагатиметься у 1/8 фіналу проти суперниць з Японії.

15:30. Спортивна гімнастика. Вправи на брусах, вправи на колоді, опорний стрибок, вільні вправи (жінки). У кваліфікації в цих дисциплінах виступить українка Ангеліна Кисла.

17:00. Дзюдо. До 66 кг (чоловіки). Українець Георгій Зантарая у 1/16 фіналу посперечається з португальцем Сержіу Олейніком.

17:00. Теніс, парний розряд (жінки). Українські сестри Людмила та Надія Киченок позмагаються з китаянками Чжен – Іфань. Пізніше у боротьбу вступлять Ольга Савчук та Еліна Світоліна, які зіграють з чеською парою — Градецька — Главачкова.

18:15. Велошосе, групова гонка (жінки). Тут будемо вболівати за Ганну Соловей.

20:30. Настільний теніс (чоловіки). Українець китайського походження Коу Лей зіграє у другому раунді з єгиптянином Омаром Ассаром.

22:20. Теніс, парний розряд (чоловіки). Наші Денис Молчанов та Ілля Марченко зіграють проти італійської пари Сеппі — Фоньїні.

01:00. Бокс (чоловіки). Українець Денис Солоненко буде битися проти азербайджанця Теймура Маммадова в 1/16 фіналу напівважкої ваги.

Джерело: Високий замок online

Ще статті по темі

Back to top button