Ріо - 2016Спорт

Шум завадив Олені Костевич здобути медаль в перших змаганнях

Трикратна призерка Олімпійських Ігор стрільчиня Олена Костевич провалила свою коронну дисципліну – стрільбу з пневматичного пістолета на 10 метрів.

Українка не змогла кваліфікуватися до фіналу, замість необхідного потрапляння в вісімку кращих Костевич показала лише 28-й результат. Провальний виступ чернігівки фахівці пов`язують з надмірним шумом, який був у змагальному залі. З цим погоджується і сама стрільчиня.

«Для мене цей результат — провал, — чесно зізналася Костевич. — Цей шум я чула навіть в берушах і навушниках. Він мені заважав, я не могла зібратися. Коли всередині немає спокою — все навколо заважає і дратує . Такий відповідальний старт і я хотіла більшого, а ніж робила. Але ти не завжди можеш розрахувати свої сили, і не завжди зірки сходяться «

Олена Костевич не втратила шанси завоювати медаль в Ріо. Вона виступатиме ще в одній дисципліні —  стрільбі з пневматичного пістолета на 25 метрів. 4 роки тому чернігівка на Олімпійських Іграх у Лондоні здобула в аналогічній дисципліні бронзову нагороду .

«Всі добродушно відносяться до мене навіть після такого результату в кваліфікації,  – сказала Костевич про вболівальників. — Для таких людей і треба старатися.  Я зроблю висновки перед наступним стартом»,  — пообіцяла Костевич.

Ще статті по темі

Back to top button