Спорт

Сталеві мускули стронгменів проти заліза (Фото)

До Чернігова завітали 10 могутніх чоловіків, щоб завоювати титул найсильнішої людини України. Біля центральної сцени зібралися всі охочі, щоб подивитися на незвичайні змагання – підняття автомобіля. Головний суддя змагань – Почесний президент Федерації стронгменів Василь Вірастюк.

Пролунав свисток – і почалося. Глядачі палко підтримували спортсменів, додаючи їм драйву, але, на жаль, не всім вдалося підняти цю вагу, хоч протягом року всі активно тренувалися та брали участь у змаганнях, заробляючи очки та бали.

І ось на арену вийшов молодий, мабуть, наймолодший серед претендентів, киянин і почав, ніби граючись, піднімати авто. Це було щось НЕ-Й-МО-ВІР-НЕ!!! Дітвора кричала та плескала в долоні.

Так, уже другий рік поспіль молодий киянин Олексій Новиков завойовує титул найсильнішої людини України. Він отримав Кубок із рук Василя Вірастюка, який, вручаючи відзнаку, поклонився молодій силі. А це знаково!

Отак у Чернігові на головній сцені під час святкування Дня Незалежності відбувся фінал богатирів України. Тож вашій увазі пропоную цікаві миттєвості, коли богатирі демонстрували свою силу та вміння перемагати.

Фоторепортаж і текст Віктора Кошмала

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button