Спорт

У Чернігові відбулася спартакіада серед бійців бригад територіальної оборони з чотирьох регіонів (Фото)

В обласному центрі учора з нагоди Дня Конституції України відбулася відкрита спартакіада серед бригад територіальної оборони ЗСУ Чернігівської, Київської, Житомирської та Сумської областей.

«Вітаю бійців бригад територіальної оборони Київщини, Житомирщини,  Сумщини та Чернігівщини на відкритій спартакіаді, – звернувся до зібрання начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус на відкритті спартакіади. – Триває війна і переключити свою увагу від цього неможливо. Спорт – те що гартує тіло і розум. Те, що необхідно навіть в такий складний час. Ми сильні, ми вільні, ми доводимо це кожної хвилини на полі бою, захищаючи кожен сантиметр рідної землі. Успіхів і перемоги кожному».

Учасників змагань привітали начальник Чернігівської міської військової адміністрації Дмитро Брижинський та полковник ЗСУ, начальник відділу бойової підготовки регіонального управління Сил територіальної оборони «Північ» Костянтин Радченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ніжині відбувся спортивний захід, присвячений Всесвітньому дню йоги (Фото)

До заходу також долучилися  заслужений  тренер України, майстер спорту, голова Чернігівської громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Україна» Андрій Кужельний та директор обласного стрілецько-спортивного клубу Чернігівської обласної організації «Товариство сприяння обороні України» Петро Татаренко.

Свою вправність бійці тероборони мали змогу продемонструвати у футболі, волейболі, тенісі та стрільбі.

Першість у змаганнях здобула 119 окрема бригада територіальної оборони Чернігівської області, на другій сходинці – 115 окрема бригада територіальної оборони Житомирської  області. Третє місце зайняла 112 окрема бригада територіальної оборони Київської області, четверте – 117 окрема бригада територіальної оборони Сумської області.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю Чернігівської обласної військової адміністрації

Ще статті по темі

Back to top button