Спорт

У Чернігові запрацював футбольний табір для чемпіонів (Фото)

Відомі своїми виступами за ФК Чернігів Максим Чаус та Андрій Порохня стали організаторами непересічного для нашого міста спортивного проєкту. 25 липня під їхнім керівництвом в обласному центрі розпочав свою роботу літній табір для вихованців футбольних шкіл міста у віці від 9 до 12 років.

За словами організаторів, під час перебування у таборі на хлопців чекають тренування під керівництвом професійних футболістів, заняття з англійської мови, різноманітні квести та рухливі ігри, цікаві зустрічі зі спеціалістами із різних сфер, майстер класи та zoom-спілкування з футбольними зірками.

Футбольні тренування у таборі відбуваються двічі на день. Програма також включає тестування фізичних та технічних якостей, ведення індивідуального щоденника з оцінками скілів та порадами тренера, теоретичні заняття з розбором гри по кожній позиції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центральній частині Мени очікуються кардинальні зміни

До речі, учасники табору забезпечуються збалансованим триразовим харчуванням.

За час роботи першої зміни юні футболісти вже встигли через zoom поспілкуватися з колишніми гравцями «Десни» Ігорем Литовкою, Денисом Безбородьком, Денисом Фаворовим та гравцем національної збірної України Євгеном Коноплянкою. Заплановані включення і з іншими відомими на Чернігівщині спортсменами.

Згідно розкладу перша зміна роботи табору завершиться 5 серпня.

Старт другої зміни заплановано на 15 серпня. Як зазначають організатори, наразі ще є вільні місця. Заняття відбуваються на базі Центру розвитку “Орігамі”.

Подробиці роботи табору можна дізнатися на сторінці в Instagram.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: chesport.cn.ua

Ще статті по темі

Back to top button