Спорт

У громаді на Чернігівщині відкрили спортзал для поліцейських

Відтепер поліцейські Корюківщини зможуть тренуватися у власному новому спортивному залі та проводити службову підготовку з тактики самозахисту з інструктором.

Новостворений спортивний зал у приміщенні Корюківського районного відділу поліції прийняв перших спортсменів у погонах. Відкриття спортзалу стало можливим завдяки внескам членів Громадської організації «Спортивний клуб поліції Чернігівської області» і спонсорським коштам.
Відкрив новий спортзал начальник Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Володимир Нідзельський. Керівник главку поліції вважає, що спорт – це важлива частина повноцінного розвитку особового складу силових структур.

Про це повідомляє Поліція Чернігівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Мені відкрили спортзалу для правоохоронців

– Кожен поліцейський має завжди бути у відмінній фізичній формі, адже постійно випробовується як в рутинній роботі, так і в екстремальних ситуаціях, – сказав Володимир Нідзельський. – Спорт розвиває не лише тіло, а й зміцнює дух. Переконаний, що новий спортивний зал ще більше згуртує увесь особовий склад поліції.

Відкриття спортзалу відбулося за ініціативи начальника управління кадрового забезпечення, очільника спортивного клубу поліції Ігоря Папченка та члена правління клубу, начальника відділу професійного навчання Управління кадрового забезпечення ГУНП у Чернігівській області Ігоря Панкратова. Підтримали це починання та долучилися до його реалізації начальник Корюківського районного відділу поліції Роман Солохненко та весь особовий склад поліції району.
Відремонтоване приміщення спортзалу обладнали спортивним куточком, гантелями, татамі, комплектом захисних шоломів, боксерськими рукавичками та лапами. Також встановили боксерський мішок і олімпійську штангу зі стійкою.

Завдяки цьому обладнанню поліцейські зможуть займатися важкою та легкою атлетикою, єдиноборствами, а також проводити заняття особового складу зі службової підготовки з тактики самозахисту з інструкторами тренінгового центру.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button