Спорт

У пам’ять про загиблого поліцейського Дмитра Музирьова в Чернігові відбувся чемпіонат з веслування на байдарках і каное

Сьогодні відбувся відкритий чемпіонат з веслування на байдарках і каное, присвячений пам’яті захисника Чернігова – поліцейського Дмитра Музирьова. У змаганнях взяли участь 75 учасників – вихованців чернігівської дитячо-юнацької спортивної школи «Україна», де займався цим видом спорту Дмитро. 

Про це повідомляє Поліція Чернігівщини.

Дмитро був кандидатом у майстри спорту з веслування на каное і байдарках, деякий час працював тренером-викладачем з веслування. У складі чернігівської команди він посідав призові місця на Всеукраїнських змаганнях із драгонботу (веслування на човнах «Дракон»).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екологи дослідили стан довкілля Чернігівщини у липні

У свої 26 років Дмитро мав безліч планів і мрій, однак його життя передчасно обірвалося 28 лютого 2022 року під час російського обстрілу в приміському селі Киїнка, де поліцейський з побратимами боронили Чернігів від ворожої навали. Поліцейський героїчно виконував свій службовий обов’язок та до кінця стояв, захищаючи рідне місто від ворога. Дмитра Музирьова за його подвиг було посмертно відзначено орденом «За мужність» III ступеня.

Пам’ять Дмитра та усіх полеглих захисників України присутні на чемпіонаті вшанували хвилиною мовчання.

Змагання проходили у трьох вікових категоріях. Конкуренція була великою, а боротьба напруженою. Хлопці і дівчата долали необхідні дистанції: 200, 500 метрів. Ті, хто показав кращий результат – нагороджені медалями і грамотами.

Батьки полеглого захисника – Тетяна Віталіївна та Олександр Анатолійович – подякували організаторам та всім учасникам за цей важливий захід.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button