Спорт

У сільській хатині в Рогізках Максим Шерело створив фізкультурно-оздоровчий комплекс (Фото)

У село Рогізки вісім років тому з Чернігова зі своєю родиною переселився на постійне місце проживання Максим Шерело, де жили його рідні, і нітрохи не жалкує, що покинув обласний центр. У селі він почувається вільно і затишно, знайшов себе у садівництві, хоч а за фахом — вчитель фізкультури. Проте про спорт не забуває та заохочує до нього дітей у селі.

Як розповіла в.о.старости с.Рогізки Тамара Семенок Максим Шерело разом зі своїм другом просто неба облаштував спортивний майданчик. Потім стару хату переробили на спортивну залу. Свій фізкультурно-оздоровчий комплекс назвали «Лісова Казkа».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родовий маєток, величезний сад і спорт: сільський рай Максима Шерело (Фото)

Тренуватися разом з Максимом виявили бажання підлітки з Рогізок та сусідньої Кучинівки. Ціле літо вони займалися з тренером на свіжому повітрі. А він у вільний час дороблював ремонт у хатині-залі. З настанням похолодання перейшли тренуватися туди. Прикро, що через карантинні обмеження доводиться припиняти заняття, яких так чекають діти.

Батьки підлітків вдячні Максиму за те, що прививає підростаючому поколінню любов до спорту і здорового способу життя.

До речі, влітку Максим зареєстрував громадську організацію «Здорова Сновщина», бо прагне не зупинятися на досягнутому. Планує розширити і доробити оздоровчий комплекс, мріє збудувати лазню і навіть басейн, якщо знайдуться спонсори.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Сновська міська рада

Ще статті по темі

Back to top button