Спорт

Учасники клубу скандинавської ходьби віком 50+ «запалювали» на змаганнях під Києвом (Фото)

Наприкінці 2020 року першу річницю створення відзначив батуринський клуб скандинавської ходьби. ЧЕline вже інформував, що клуб утворився та існує завдяки Сергію Пулінцю, який дуже хотів зробити хоча б щось, аби люди зацікавилися своїм здоров’ям.

Займатися до клубу приходять переважно люди віком 50+. Є й молодші, до 40 років. Онучата з дідусями та бабусями. Головне, щоб у людей була любов до природи, мандрівок, свіжого повітря та здорового способу життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині відроджують і зарибнюють ставок

До речі, заняття скандинавською ходьбою у клубі поєднують із вивченням історії Батурина, околиць і природних цікавинок.

А ще учасники клубу беруть участь у різних змаганнях. Найсвіжіший приклад – цьогорічний і недавній. Через Facebook Сергій Пулінець повідомив про участь у змаганнях на автодромі «Чайка» на околиці Києва.

«На ваш смак: 13.5 км, 4.5 км – бігові відстані та 4.5 км скандинавська ходьба, дитячий забіг. Святковий настрій, призи, подарунки, медалі, грамоти, чай із печивом… А основне – спілкування з друзями, чудовий настрій, заряд бадьорості. Велика подяка організаторам за турботу, теплоту прийому, за пошуки можливостей проведення заходів у наші важкі дні!», – написав він.

Раніше пан Сергій розповідав журналісту ЧЕline, що найголовніше під час таких змагань – не перемога, а спілкування з однодумцями та духовне збагачення.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button