Спорт

Усик розгромив Гассієва в Москві і став абсолютним чемпіоном світу

У Москві завершився фінальний поєдинок Всесвітньої боксерської суперсерії, в якому українець Олександр Усик побив росіянина Мурата Гассієва.

Бій тривав усі 12 раундів і проходив повністю під диктовку Усика. Гассієв відзначився лише кількома ударами в корпус і нижче пояса. Тоді як Усик повністю домінував — завчасно читав усі дії опонента, чудово працював ногами і вибухав серіями ударів.

З кожним раундом його перевага тільки збільшувалася. В результаті останні раунди були практично позбавлені інтриги. Результат бою — всі три судді визнали Олександра Усика переможцем з розгромним рахунком (120-108, 119-109, 119-109).

Нагадаємо, що до цього російський боксер не мав жодної поразки в кар’єрі, як і Усик. Українець завоював всі пояси в першій важкій вазі і став володарем трофею імені Мохаммеда Алі. Відзначимо, що всі три поєдинки в рамках турніру (чвертьфінал, півфінал і фінал) Усик провів на території своїх суперників.

Джерело: УНІАН

Ще статті по темі

4 коментарів

  1. Молодец Усик.За Усика болею всегда,как за спортсмена и человека без его национальной принадлежности.Молодцы оба.Хорошие ребята. Так приятно было смотреть,как они по-дружески обнимаются назло всем уродам «патриотам»,которые нас сознательно разъединяют

    1. звідкіля ти чмо? Що тут робиш в Чернігові? Дуй на свою рашу-парашу!!!!

      1. А ти утырок звідкіля ? Еуропеец? и шо такое чмо как ты робит во Франции (хихахиха). Просто отключи прокси на своем хуторе,дэбил)))))

      2. ага,дошло, сортиры там моешь на монмартре

Back to top button