Спорт

В Іванівській ОТГ «Шкільна банда» і «Круті перці» збирали гроші онкохворим діткам

У селі Количівка, що входить до складу Іванівської ОТГ, відбувся благодійний матч із волейболу між командами учителів («Шкільна банда») та учнів («Круті перці»).

Напружена боротьба на спортивному полі тривала протягом усієї гри, адже обидві команди були дуже сильними. Тож до останнього моменту вболівальники не знали імені переможця.

«Таку добру справу вигадали  учні Количівської школи. До речі, команда «Круті перці» в позаминулому році здобула ІІ місце на районному етапі національно-патріотичної гри «Сокіл-Джура» і вже готується цього року теж позмагатися за перемогу. Члени команди реалізували квитки на благодійний волейбольний матч  і зібрали кошти для онкохворих дітей, а наш сільський голова подвоїв цю суму, як і обіцяв», – розповідає секретар Іванівської сільської ради Ірина Махній-Дерев’янко.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбулися ігри Відкритого кубку Ніжина з волейболу

Близькою до перемоги була збірна учителів Количівської школи, утім, перемогу з невеликим відривом здобула учнівська команда.

Голова об’єднаної громади Сергій Гарус виконав обіцянку і підтримав ініціативу учнів та вчителів школи, і тепер всю суму учні передадуть на лікування онкохворих діток.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Насправді «Добру справу » придумали учні Количівської школи. Команда «Круті перці», яка в позаминулому році здобула ІІ місце у національно-патріотичній грі «Джура» (районний етап) готується і цього року позмагатися за перемогу. Члени команди реалізували квитки на гру і зібрали певні кошти для онкохворих дітей, а сільський голова подвоїв цю суму, як і обіцяв https://www.facebook.com/oksana.kolesnik.336/posts/1686138641464630

Back to top button