Спорт

Ярмоленка виставляють на трансфер

Лідер збірної України Андрій Ярмоленко незабаром може покинути лондонський клуб. Вінгера оцінюють вкрай низько, повідомляє Футбол України.

Вест Хем планує продати Ярмоленка вже цього літа, інформує Football Insider з посиланням на джерело в клубі. Українець має одну з найвищих зарплат у клубі, але не проходить у стартовий склад Девіда Мойєса, тому керівництво вирішило його позбутися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко втретє став батьком

Ярмоленко може змінити прописку за 5-6 мільйонів фунтів. Вест Хему вистачить такої суми, щоб розглянути пропозицію та відпустити Андрія. Лондонці у 2018-му придбали вінгера втричі дорожче, але через розчарування готові втратити близько 13 млн.

Девід Мойєс побудував у Вест Хемі добротну команду, яка веде боротьбу за Лігу чемпіонів. Влітку тренер очікує на підсилення, але для цього клуб мусить розвантажити зарплатну відомість і заробити щось на продажах. Як повідомляє джерело, Ярмоленко обраний жертвою.

Андрій за два з половиною роки провів у складі Вест Хема 53 матчі, забивши 10 голів і віддавши 6 асистів. Він переважно виходив на заміну. Після продажу Аллє українець грав у центрі атаки, був дублером Антоніо, однак не зумів зарекомендувати себе хорошим варіантом на дистанції.

Ярмоленко наразі травмований. За останньою інформацією, до Євро-2020 він встигне відновитися та набрати форму. Контракт з Вест Хемом розрахований до літа 2022-го, лондонці мають опцію продовження співпраці, але не збираються її активувати. Рішення прийнято – Андрія виставляють на трансфер.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button