Спорт

«Єдність» сенсаційно відбирає очки у «Легенди»

«Дербі» чернігівських жіночих команд відбулось у матчі восьмого туру чемпіонату України у Вищій лізі. У селищі Плиски місцева «Єдність» приймала своїх більш титулованих землячок з чернігівської «Легенди – ШВСМ».

І вже до десятої хвилини матчу було забито два голи. Досить несподівано вже на 2-й хвилині гри нападниця «Єдності» Руслана Костенко відкрила рахунок у матчі. Проте на 9-й хвилині зусиллями легендівки Лідії Лашко рахунок знову став рівним. Ще два голи були забиті й у другій половині зустрічі. І знову ж таки спочатку вперед вийшли господарі поля. На 52-й хвилині матчу другий гол у ворота «Легенди» спромоглася забити Альона Марщак. А ось чернігівським футболісткам вдалося лише зрівняти рахунок у матчі – Аліна Скидан встановила «статус-кво» у «сіверському» протистоянні. Фінальний свисток арбітра матчу сповістив про певною мірою сенсаційну нічію між граючими командами з рахунком 2:2.

Додавши до свого активу по одному очку, чернігівська «Легенда – ШВСМ» залишається на третій сходинці у турнірній таблиці, маючи 16 очок, а футбольний клуб «Єдність» з Плисок наразі йде шостим з 8 заліковими балами у своєму активі після семи ігор.

22323218_844241092415426_1313474389_n

Свої наступні поєдинки чернігівські клуби проведуть 14 та 15 жовтня. «Легенда – ШВСМ» прийматиме уманський «Ятрань – Берестівець», а «Єдність» завітає в гості до столичного «Атекс СДЮШОР – 16».

Дмитро Дриганов

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button