Спорт

Відбулися змагання з армреслінгу на першість оперативного командування «Північ» (Фото)

14 команд і понад 100 чоловіків та жінок з військових частин оперативного командування «Північ» демонстрували силу рук у Чемпіонаті з армреслінгу. Після довгої перерви він проходив удруге і вперше у цьому виді спорту взяли участь жінки. Позмагатися за перемогу приїхали військові навіть з району проведення Операції об’єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ветерани ВДВ «Північ» організували турнір із футболу

Військовослужбовці змагалися у своїх вікових категоріях на ліву та праву руки.

У підсумку перше місце вибороли бійці з регіонального центру радіоелектронної розвідки «Північ» з міста Чернігів. Друге – зайняла 30 окрема механізована бригада імені князя Костянтина Острозького з Новоград-Волинського. На третій сходинці опинилася команда з 12-го окремого полку оперативного забезпечення також з Н.-Волинського. Медалями та грамотами були нагороджені спортсмени і в особистих заліках. Переможці представлятимуть оперативне командування на аналогічних змаганнях на рівні Сухопутних військ Збройних Сил України, що відбудуться в квітні.

Чемпіонат проходив за підтримки голови Чернігівської обласної організації громадської організації ВФСТ «Україна» Андрія Кужельного та голови Чернігівської обласної організації ФСТ «Спартак» Ігоря Григор’єва.

Джерело: сайт оперативного командування «Північ»

Ще статті по темі

Back to top button