Спорт

Юні менські легкоатлети вибороли 17 нагород

Вихованці Менської дитячо-юнацької спортивної школи достойно виступили на чемпіонаті Чернігівської області з легкої атлетики у приміщенні серед чоловіків та жінок, юнаків та дівчат 2005–2006-го років народження та 2007-го і молодші, який 13 січня відбувся в Броварах

Вітаємо тренерів Менської ДЮСШ Надію Таратухіну та Ірину Терпицьку, які підготували спортсменів, котрі показали просто феноменальний результат. Юні легкоатлети вибороли 17 нагород: дев’ять золотих, шість срібних та дві бронзові медалі.

Про це повідомляє міська рада Мени.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На зимовій Олімпіаді-2022 виступатимуть чернігівські біатлоністи

Золото вибороли Поліна Дорошенко, Катерина Ткаченко, Ян Бродський та Надія Москаленко (стрибки у висоту), Станіслав Чирва (штовхання ядра), Надія Лактюшина (біг на 60 метрів з барˈєрами, стрибки у дожину), Богдан Ценцеря (штовхання ядра), Ангеліна Шепель – також штовхання ядра, при цьому Ангеліна виконала норматив на отримання першого дорослого розряду.

Другі місця посіли Сніжана Ганнущенко (біг на 60 метрів з барˈєрами, стрибки у висоту), Андрій Лавський та Антоніна Мелащенко (штовхання ядра), Аліна Лавська (стрибки у висоту, біг на 300 метрів).

Бронзові медалі – у Ярослава Мироненка (стрибки у довжину) та Сніжани Ганнущенко (біг на 300 метрів).

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button