Спорт

Юний чернігівський боксер увійшов до складу національної команди країни

У місті Бахмут у манежі стадіону «Металург» відбувся відкритий всеукраїнський турнір із боксу серед юніорів, у якому змагалися 78 кращих боксерів із 17 областей України 2004-2005 років народження, зокрема й юніорська збірна країни. Цей турнір має давні традиції, і до 2014-го року він був міжнародним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівські спортсмени поповнили медальну скарбничку області

Протягом чотирьох днів за двобоями уважно спостерігав головний тренер національної збірної команди України з боксу серед юніорів Олег Кудінов, майстер спорту міжнародного класу з боксу, чемпіон Європи. Він зазначив, що турнір у Бахмуті – важливий етап підготовки до чемпіонату Європи-2020 серед юніорів, який у липні прийматиме Грузія.

У підсумку змагань на найвищу сходинку п’єдесталу пошани зійшов і Тимофій Крупко, вихованець ДЮСШ «Атлет» Чернігівської міської ради, підтвердивши звання чемпіона України, яке здобув цього року. Цей результат дав можливість Тимофію увійти до складу національної команди країни. Тренують чемпіона тренери-викладачі спортивної школи: Костючок М.В., Загребельний О.І. і Метла М.І.

Переможці та фіналісти отримали медалі, грамоти, цінні подарунки, грошові винагороди, а бронзові призери – медалі й грамоти. Нагороди кращим боксерам вручили: начальник управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації Володимир Мицик, головний тренер національної збірної команди України з боксу серед юніорів Олег Кудінов, начальник управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради Віктор Лис, головний суддя змагання, суддя міжнародної категорії Дмитро Шурда, інші почесні гості.

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button