Спорт

Жіночий «Спартак» виграє у фіналі Першої ліги

Із 7 по 10 листопада в місті Винники (Львівська область) на стадіоні імені Б.Маркевича пройшов фінальний етап Чемпіонату України з футболу серед жіночих команд у Першій лізі. Шість найкращих колективів, які змогли проявити себе у першому етапі, були поділені на дві групи по три команди. Серед них опинився і чернігівський «Спартак», у складі якого наразі виступають юні футболістки міста з берегів Десни.

До однієї групи з нашою командою волею жеребу також потрапили «Львів’яночка» зі Львова та «Луганочка-АсМАП-Спартак» із Луганської області.

У першому турі змагань чернігівські «спартаківки» розписали нульову нічию зі своїми одноклубницями з Луганської області, а ось у другому матчі – святкували мінімальну перемогу над «Львів’яночкою» з рахунком 1:0. Переможний м’яч на 40 хвилині матчу забила Христина Козуб, він і приніс чернігівським дівчатам путівку до фіналу.

У головному матчі турніру чернігівському «Спартаку» довелося боротися проти дніпровської «Злагоди». І в цій доволі напруженій грі нашим дівчатам вдалося зломити опір непоступливих суперниць і вирвати перемогу з рахунком 2:1. Ця перемога принесла «спартаківкам» звання чемпіонок України з футболу серед команд Першої ліги та дає змогу вже в наступному сезоні виступати у найвищому дивізіоні нашої країни.

Ще статті по темі

Back to top button