НовиниПолітика

Термінальна війни: конфлікт навколо «Термінал-Центру» набирає обертів

Ситуація з приводу відкриття чернігівського митного «Термінал Центру» спеціально підігрівається однією із політичних сил, до якої має відношення народний депутат України Валерій Давиденко.
Про це заявив директор ТОВ «Термінал-Центр» Володимир Курило. За його словами, брокерський центр і громаду спеціально зіштовхнули лобами.

Нас зіштовхнули лобами з громадою, а скористалися цим аферисти і корупціонери. В Козельці відкрили термінал. Немає питань. Кожен із нас може відкрити термінал і конкурувати. Але вони не можуть конкурувати і пішли шляхом рейдерського розвалу мого підприємства. Кінцевий власник цього терміналу у Козельці – Давиденко — заявив Володимир Курило.

Але, за словами народного депутата Валерія Давиденка, заяви про його причетність до діяльності митного терміналу «Термінал-Центр» є абсурдом і безглуздям.
Парламентар зауважив, що діяльність згаданого терміналу – суто господарська справа. У підприємства закінчився термін оренди землі. Відтак, воно припинило діяльність.

Власники терміналу мають змогу врегулювати свої проблеми законним шляхом та з урахуванням інтересів громади. Як народний депутат я не впливаю на господарські рішення міської ради Чернігова чи чернігівської митниці ДФС України. Але для мене визначальними завжди є виключно інтереси чернігівської громади — говорить він.

Давиденко також наголосив, що власникам «Термінал-Центру» варто вирішувати власні проблеми самостійно.
Панове, не перекидайте свої бізнес-прорахунки із хворої голови на здорову. Не струшуйте порожніми звинуваченнями повітря, відволікаючи увагу від суті порушеної громадою проблеми — зазначив нардеп.

Нагадаємо, баталії довкола скандального чернігівського митного «Термінал-Центру» не вщухають уже кілька місяців. Жителі проблемного мікрорайону днями вийшли під стіни Чернігівської митниці з акцією протесту. Громада вимагає керівництво Чернігівської митниці не співпрацювати із «Термінал-Центром».

Як відомо, 29 березня громада має намір пікетувати під стінами Чернігівської міськради, аби переконати про серйозність своїх намірів міську владу.

Джерело: val.ua

Ще статті по темі

Back to top button