Новини

Trustee Plus створює новий прецедент й досягає 200 000 користувачів за два роки

  • Стрімкий розвиток демонструє компанія Trustee.
  • Наразі кількість клієнтів вища за 200 000.
  • Усі фактори вказують на те, що показник буде лише зростати. 

Значний приріст клієнтів мобільного застосунку Trustee Plus за короткий проміжок часу привернув увагу експертів. Важливо зрозуміти у чому особливість та феномен нової платформи

Сервіс Trustee Plus — це частина сучасної Web3-екосистеми, що дозволяє не турбуватися про банківські обмеження. І перш за все, це широкі можливості для ефективного управління віртуальними вкладеннями. За допомогою платформи люди отримують кардинально новий досвід взаємодії з криптоіндустрією. 

Застосунок Trustee відкриває зручний доступ до різноманітних опцій. Наприклад, аби купити криптовалюту за грн достатньо зробити лише кілька кліків у власному акаунті. 

Чому Trustee обирають все більше користувачів?

Щодня майданчик обробляє понад 31 тисячу операцій. Клієнти регулярно використовують застосунок, отримуючи доступ до всіх можливостей Trustee Plus. Як аналітики, так і пересічні користувачі відзначають гнучкий набір послуг і операцій.
Ключовими перевагами мобільного застосунку вони називають:

  1. 1.Зручне і швидке виведення коштів.
  2. Нульова комісія за розрахунки карткою Trustee, поповнення рахунку, обмін стейблкоїнів та інші операції.
  3. Понад 30 доступних для використання активів.

Зважаючи на досягнення Trustee, видання Incrypted цілком заслужено додало сервіс до топ-10 кращих криптокарток. За своїми характеристиками застосунок відмінно підходить для проведення різних операцій зі світу цифрових активів.

«Розроблений командою професіоналів мобільний застосунок Trustee Plus уже використовують 200 000 осіб. Ми раді, що нам вдалося випустити по-справжньому інноваційний продукт, який показав такі результати за короткий термін. При цьому ми продовжуємо працювати та вдосконалюватися і маємо намір досягти бажаної цифри в мільйон користувачів вже зовсім скоро», — заявив CEO Trustee Вадим Груша.

Хочете дізнатися більше про мобільний застосунок Trustee Plus? Максимум корисної інформації можна знайти на сайті компанії, а також у соціальних мережах платформи.

Експертам і аналітикам, своєю чергою, залишається лише фіксувати стрімке зростання. Очевидно, ми маємо той самий випадок, коли розробники сервісу тримають руку на пульсі криптовалютних тенденцій, і в змозі точно передбачити потреби сучасного користувача.

Реклама

Ще статті по темі

Back to top button