НовиниСуспільство

У Бобровицькій громаді запрацювали дві поліцейські станції

Начальник Головного управління Нацполіції в Чернігівській області Володимир Нідзельський відкрив дві поліцейські станції – у Кобижчі та Пісках. Відтепер Бобровицька ОТГ під надійним захистом своїх офіцерів.

У рамках проекту «Поліцейський офіцер громади» свої двері для громадян відчинили нові поліцейські станції – п’ята та шоста за рахунком в області.

У своїй промові керівник поліції Чернігівщини Володимир Нідзельський зазначив, що цей безпековий проєкт дуже важливий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Плисківській громаді запрацювала поліцейська станція

«Відкриття нових поліцейських станцій відбувається завдяки ініціативі та підтримці з боку громади. Переконаний, що проєкт покаже реальні результати, адже кожен поліцейський офіцер житиме у конкретній громаді, а не просто приїжджатиме туди на роботу. Громада є у прямому сенсі його домом, тому поліцейський першим стане на її захист», – сказав Володимир Нідзельський.

Кобижчанську дільницю обслуговуватиме офіцер поліції Костянтин Смолій. Він відповідатиме за безпеку та правопорядок у чотирьох селах.

На поліцейській станції у Пісках відтепер працюватиме дільничним Роман Бушай. Поліцейський обслуговуватиме десять населених пунктів Бобровицької громади.

Володимир Нідзельський відзначив, що дільничні офіцери працюватимуть на благо громади у режимі 24/7, а їх контакти мають бути у кожній оселі. Серед першочергових завдань, які окреслив начальник поліції перед дільничними – профілактична робота з населенням з попередження порушень правил дорожнього руху.

«Особливу увагу слід приділити боротьбі з водінням транспорту у стані алкогольного сп’яніння. Наша позиція у цьому принципова і категорична – кожен, хто кермує автомобілем напідпитку, має бути притягнений до відповідальності. Ще одне важливе завдання для дільничних – роз’яснювальна робота з населенням старшого віку. Ми маєте завітати в кожну оселю та розказати літнім людям про найпоширеніші шахрайські схеми», – сказав начальник поліції Чернігівщини.

Сектор комунікації

поліції Чернігівської області

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button