Війна

Біля Вугледара загинув боєць зі Сновської громади

Знову поповнився сумний список втрат наших земляків у боротьбі проти збройної агресії російської федерації. 4 лютого 2023 року в результаті здійснення противником мінометного обстрілу позицій поблизу населеного пункту Вугледар Волноваського району Донецької області загинув солдат Роман Сергійович Шилкін із села Нові Млини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чернігівщина провела в останню путь двох захисників

Народився Роман 17 лютого 1999 року в с. Великий Щимель. У 2014 році закінчив Новомлинську ЗОШ І-ІІІ ст., у 2017 році – отримав спеціальність озеленювача, лісника, єгеря у Сновському вищому професійному училищі лісового господарства. У 2019 р. був призваний на строкову військову службу до військової частини А0339. З листопада 2021 року служив за контрактом у Збройних Силах України на посаді майстра ремонтної роти автомобільної техніки ремонтно-відновлювального батальйону військової частини А2167.

Кривава росія продовжує вбивати кращих дітей України. Тепер Роману назавжди 23 роки… Схиляємо голови в скорботі та висловлюємо щирі слова співчуття рідним і близьким полеглого Героя, розділяємо їхній біль непоправної втрати. Його мужність і подвиг житимуть у пам’яті наступних поколінь.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Сновська міська рада

Ще статті по темі

Back to top button