Війна

Чернігівщина попрощалася з двома воїнами

Сьогодні на Чернігівщині в останню путь провели двох земляків, які загинули у боях за Незалежність Батьківщини!

Про це повідомили в Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Солдат Котов Євгеній Михайлович.


Народився 10 серпня 1984 року в Ніжині. Навчався у місцевій школі №2, після чого вступив до аграрного університету. Протягом 2002-2004 років проходив військову службу у лавах ЗС України, після цього певний час жив та працював у Києві, але згодом повернувся у рідне місто.

Після початку повномасштабної війни чоловік долучився до оборонців Батьківщини. Службу ніс у військовій частині А4010 та разом з побратимами віддано захищав Батьківщину від загарбників.

На жаль, 9 лютого 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу села Кліщіївка на Донеччині Котов Євгеній загинув…

Попрощалися з воїном у Ніжині, поховавши його на місцевому кладовищі.

Старший сержант Вітер Ростислав Анатолійович 

Народився  8 вересня 1997 року в Куликівці. У 2015 році закінчив місцеву СЗОШ, після чого вступив  до Чернігівського політехнічного університету, де навчався за спеціальністю «економічна кібернетика». У 2019  році вирішив пов’язати своє життя з військовою справою, а вже у 2020 році підписав контракт та долучився до одного з підрозділів ДПСУ.

Із початком повномасштабної війни  чоловік став на захист рідної Батьківщини, перебуваючи на той час у складі одного з підрозділів ДПСУ в Маріуполі. Протягом тих днів разом із побратимами наш земляк віддано захищав східні кордони Батьківщини від російських окупаційних військ, до останнього даючи гідну відсіч загарбникам.

На жаль, із 14 квітня 2022 року Вітер Ростислав вважався зниклим безвісти, але сьогодні він повернувся на Малу Батьківщину, де рідні та близькі змогли попрощатися з полеглим воїном у Михайлівській церкві, поховавши його на місцевому кладовищі.

Слава загиблим Героям! 

Спочивайте з миром…

Ще статті по темі

Back to top button