Війна

Чернігівщина прощалася із двома бійцями, які загинули на сході

Днями Чернігівщина в останню путь провела двох Героїв, які загинули у бою за Незалежність Батьківщини.

Солдат Тонкачеєв Микита Сергійович народився 21 липня 1993 року у Запоріжжі. В дитинстві сім’я переїхала до села Довгалівка Талалаївського району, де Микита закінчив загальноосвітню школу, після якої навчався у Сокиринському професійному аграрному училищі.

Після проходження строкової військової служби та військової служби по мобілізації чоловік переїхав до Черкас, де одружився. З початком повномасштабного ворожого вторгнення Микита без роздумів та вагань долучився до Захисників України та розпочав службу у військовій частині А4051 на посаді старшого розвідника. Разом з побратимами він віддано захищав Батьківщину від ворожих окупаційних військ, даючи гідну відсіч загарбникам!

На жаль, 22 грудня 2022 року виконуючи бойове завдання в районі населених пунктів Одрадівка та Опитне Донецької області Тонкачеєв Микита загинув… Вдома на нього чекали мама, дружина та троє маленьких діточок — дві донечки і синочок, який народився 3 листопада 2022 року.

Сьогодні рідні та близькі провели його в останню путь, вшанувавши світлу пам’ять воїна-земляка та поховавши його на місцевому кладовищі села Довгалівка, де живе його мама.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шанувати живих і пам’ятати подвиг загиблих: в ОВА передали державні нагороди військовослужбовцям (Фото)

Матрос Курбаль Сергій Михайлович народився 30 червня 1971 року в смт Парафіївка на Ічнянщині.

З початком повномасштбанлї війни чоловік без вагань вступив до лав Збройних Сил України, аби зі зброєю в руках виконати свій військовий та громадянський обов’язок з захисту територіальної цілісності та недоторканості Батьківщини. Службу ніс у військовій частині А7014 на посаді номера обслуги механізованого батальйону.

Протягом цих місяців наш земляк мужньо боровся за світле майбутнє українського народу, даючи гідну відсіч ворожим окупаційним військам, але, на жаль, 21 грудня 2022 року під час ворожого обстрілу поблизу населеного пункту Макіївка на Луганщині Курбаль Сергій загинув, отримавши поранення, несумісні з життям…

Вчора рідні та близькі востаннє попрощалися з ним, вшанувавши світлу пам’ять воїна та поховавши Сергія на кладовищі смт Парафіївка.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівський обласний ТЦК та СП

Ще статті по темі

Back to top button