Війна

Меморіал пам’яті: 22-річний молодший лейтенант Олег Биховець

22-річний молодший лейтенант Олег Биховець загинув 28 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині. Офіцер отримав смертельні поранення внаслідок ворожого мінометного обстрілу.

Олег народився в селі Козляничі Чернігівської області. Навчався у місцевій школі. Згодом закінчив фізико-математичний факультет Чернігівського обласного наукового ліцею. У 2022-му здобув вищу освіту у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка. Того ж року закінчив факультет післядипломної освіти Одеського військового інституту та отримав первинне офіцерське звання. З юних років захоплювався футболом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меморіал пам’яті: солдат Владислав Огир

У листопаді 2022 року Олег приєднався до лав ЗСУ. Став командиром взводу 88-го батальйону 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського.

«Олег був лідером у спорті, одним з кращих нападників футбольної першості останніх років, незмінним форвардом ФК «Волинка», надійним товаришем і справжнім патріотом України. Він був прикладом для юних футболістів, як треба любити гру. Прикладом він був і у служінні своєму народові та нашій державі», – зазначили у Сосницькій громаді.

Поховали молодого офіцера у рідному селі.

В Олега залишилися батьки, рідні, друзі та побратими.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button