Війна

Меморіал пам’яті: 66-річний Володимир Рахній

Життя 66-річного Володимира Рахнія обірвалося внаслідок поранень, які він отримав у селі Крупичполе на Чернігівщині. Близько 11.00 першого березня 2022 року біля його будинку вибухнув танк. 9 березня Володимир помер у лікарні в Ічні.

«Володимир жив на околиці села, цією вулицею їздили колони російської техніки. Ми почули вибух. Приїхали до його двору, а він сидить на пеньку, щелепа розбита, пальці поперебивало… Від того вибуху розвернуло його хату і п’ять сусідських. То вибух російського танку таке спричинив», – пригадав чоловік сестри Володимира Василь Шевченко.

Володимира привезли до місцевої лікарні. Там надали першу допомогу і чекали на «швидку», щоби відвезти до Ічні. Зрештою, його наступного ранку забрали працівники ДСНС. До 9 березня він пробув у лікарні, проте життя врятувати не вдалося. Поховали загиблого в Ічні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уже не піхотинець, та ще не снайпер: на базі ОК «Північ» завершився курс підготовки марксменів (Фото)

Володимир Рахній народився і жив у селі Крупичполе. Грав за місцеву футбольну команду. Батьківський будинок був неподалік стадіону.

Працював Володимир трактористом на місцевому агропідприємстві, потім – будівельником, а останні роки був тваринником на свинофермі.

Крім спорту, захоплювався також садівництвом: прищеплював плодові дерева, заклав вдома на ділянці молодий сад. Та насолодитися сповна плодами не встиг…

Дітей у Володимира не було, батьки померли. У нього залишилися сестра та інші родичі.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button