Війна

єВідновлення: виконком погодив виплати ще для 16 чернігівців, у яких пошкоджене житло

У Чернігові ще 16 мешканців міста, у яких пошкоджене житло, отримають компенсацію у рамках державної програми «єВідновлення» на загальну суму 1,038 млн грн.

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради сьогодні, 1 серпня, затвердив рішення комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України, яке відбулося 20 липня, про надання компенсації на відновлення пошкоджених об’єктів.

На цьому засіданні комісії загалом було прийнято 26 рішень, з них:

  • 16 рішень про надання компенсації на загальну суму 1 038 012,06 грн;
  • вісім рішень про зупинення (сім заяв — у зв’язку з відсутністю функціоналу реєстру для надання відмови по повністю відновлених об’єктах; одна заява — у зв’язку з відсутністю довідки про несудимість);
  • два рішення про поновлення (надано довідку про відсутність судимості, виправлено технічну помилку в реєстрі).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 17 мільйонів гривень виплачено власникам пошкодженого житла на Чернігівщині

Відповідне рішення виконкому буде внесене комісією до Реєстру пошкодженого та знищеного майна протягом трьох робочих днів з дня його прийняття.

Нагадаємо, засідання комісії з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України, проходять у міській раді щотижня. Всі її результати та інша корисна інформація публікуються на офіційному веб-сайті Чернігівської міської ради у новоствореному розділі «єВідновлення».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Пресслужба Чернігівської міської ради

Ще статті по темі

Back to top button