Війна

Меморіал пам’яті: старший солдат Сергій Коробейник

Старший солдат Сергій Коробейник загинув 31 жовтня 2022 року у бою з ворогом поблизу селища Курдюмівка на Донеччині. Воїну було 50 років.

Сергій народився і жив у Чернігівській області. Школу закінчив у селі Валки. Потім навчався у професійно-технічному училищі №34 у Прилуках. Після строкової військової служби опанував фах електрогазозварювальника. Близько 18 років працював на заводі за спеціальністю. Любив гуляти в лісі. У вільний час ходив рибалити і збирати гриби.

З лютого 2015 року чоловік брав участь в АТО/ООС на Донбасі у лавах Збройних сил України. Воював у різних бригадах, побував у всіх гарячих точках фронту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вночі на Чернігівщині було збито три безпілотника

Під час повномасштабного російського вторгнення Сергій захищав Україну у складі 30-ї окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького. Був командиром відділення кулеметного взводу.

«Мій брат – справжній Герой. Він завжди залишався вірним своїм ідеалам, своїм переконанням, своїм зобов‘язанням . Я пишаюсь тим, що Сергій – мій брат», – розповіла Марина Коробейник.

Поховали військовослужбовця в рідному селі Боршна на Чернігівщині.

20 січня 2023 року на стінах Валківської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів в відкриили Меморіальну дошку на честь Сергія Коробейника.

У захисника залишилися батьки, брат і сестра.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button