Війна

На Бахмутському напрямку загинув 23-річний воїн із Чернігівщини

Понорницька громада втратила ще одного справжнього патріота й оборонця країни 23-річного уродженця с. Авдіївка Коротченка Віталія Вікторовича.

Про це повідомляється на Фейсбук-сторінці громади.

Віталій народився в с. Авдіївка 22 серпня 2000 року. Закінчив 11 класів Авдіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів у 2017 році. Далі здобув професію електрогазозварника в Чернігівському професійному ліцеї залізничного транспорту. Працював охоронцем у мережі магазинів АТБ міста Чернігова.

Від листопада 2020 року хлопець перебував на строковій військовій службі. Після її закінчення продовжив свій шлях в лавах ЗСУ в м. Дніпро. У липні 2023 році перейшов на службу за контрактом і 28 грудня того ж року був зарахований до 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка, у складі якої разом із побратимами наближав перемогу в найгарячіших точках фронту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни обстріляли фермерське господарство на прикордонні Чернігівщини (Фото)

Гранатометник 3-го штурмового відділення 1-го штурмового взводу 10-ї штурмової роти 4-го штурмового батальйону військової частини А 0501 солдат Віталій Коротченко загинув смертю хоробрих 15 березня 2024 року під час виконання бойового завдання біля населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області.

Віталій пішов із життя дуже молодим, не встиг створити свою сім’ю, втілити найсміливіші плани та задуми. Він мріяв про краще майбутнє для всіх українців у вільній європейській Україні та до останнього подиху з честю та гідністю виконував свій військовий обов’язок.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button