Війна

На Чернігівщині попрощалися з Героєм

Сьогодні в останню земну дорогу провели нашого земляка, депутата міської ради, солдата Сергійка Вадима Анатолійовича зі Сновська, який загинув 23 вересня 2023 року при виконанні військового обов’язку, пов’язаного із захистом України поблизу населеного пункту Федорівка Донецької області. Про це повідомляють у Сновській міськраді.

Люди навколішки зустрічали Героя на всьому шляху в селах і в місті. Офіційний мітинг-прощання з загиблим воїном відбувся у центрі Сновська на площі Героїв Небесної Сотні. Тут зібралися рідні та близькі Вадима, друзі, побратими, керівники громади та району, жителі та гості Сновщини. Від скорботи стогнала земля, нещадно пекло сонце, але воно не могло висушити сліз на обличчях присутніх.

Вадим був активним у роботі, у спорті, у депутатській та громадській діяльності, любив своїх батьків, братів і маленьку донечку. Коли Україна опинилася у вогні, без вагань став вірним присязі воїном і віддав найдорожче — своє життя, захищаючи рідну землю.

Літію за загиблим Героєм відслужив протоієрей Андрій, настоятель храму Преображення Господнього ПЦУ м. Сновськ.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблого воїна.
Не пробачимо ворогу смерті Вадима і всіх наших захисників, які мужньо полягли за вільне майбутнє українського народу, віддавши заради Перемоги найдорожче – свої життя!

Поховали Вадима на Алеї Героїв міського кладовища. Трикратний залп сповістив, що тут навіки спочив Герой, який виборював для всіх нас Перемогу.

Офіцер-розпорядник передав Державний прапор матері захисника як символ держави, якій вірно й до кінця служив її син.

Над його могилою завжди майорітиме жовто-блакитний стяг, а він вічно оберігатиме всіх нас з Небес.

Наш із вами обов’язок – завжди пам’ятати про подвиг солдата і молитися, щоб усі захисники повернулися додому живі.
Герої не вмирають!
Слава Україні! Героям Слава!

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button