Війна

На Чернігівщині попрощалися з воїном, який загинув у бою

Сьогодні на Чернігівщині попрощалися з воїном, який загинув у бою за свободу та Незалежність Батьківщини.

Сержант Пирогов Володимир Іванович народився 29 квітня 1970 року. У 1977-1987 роках навчався в Стрільницькій школі, трохи згодом опанував професію електрозварювальника. Протягом 1988-1991 років Володимир проходив військову службу, після цього проживав у Києві, де працював охоронцем в муніципальній поліції. Про це повідомляють у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

У 2015-2016 роках чоловік брав безпосередню участь в антитерористичній операції на сході, а після початку повномасштабної війни в Україні долучився до складу 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

Разом із побратимами, займаючи посаду командира кулеметного взводу одного з підрозділів, він мужньо захищав Батьківщину, даючи гідну відсіч загарбникам і виборюючи право українського народу на свободу та незалежність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У бою поблизу Бахмута загинув воїн із Чернігівщини

На жаль, 4 листопада 2022 року під час виконання бойового завдання на Донеччині Пирогов Володимир загинув…

Сьогодні рідні та побратими провели його в останню путь, вшанувавши світлу пам’ять земляка та поховавши його на кладовищі села Стрільники.

Керівництво та особовий склад Чернігівського обласного ТЦК і СП висловлюють свої щирі співчуття родині загиблого Героя! Пам‘ять про нього назавжди залишиться в серцях кожного з нас!
Слава загиблим Героям!
Спочивайте з миром…

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Back to top button