Війна

На Чернігівщині в останню путь провели двох воїнів

Сьогодні на Чернігівщині в останню путь провели двох земляків, які загинули у бою за свободу та Незалежність України! Про це повідомляють у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Старший солдат Чумак Віталій Анатолійович

Народився 29 червня 1975 року у м. Борзна. Закінчив Борзнянську ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Христини Алчевської, далі вступив до Борзнянського сільськогосподарського технікуму. У 1997 році закінчив Чернігівське училище внутрішніх справ. До війни був приватним підприємцем.

Після повномасштабного вторгнення РФ до України був мобілізований до лав ЗСУ. З початку квітня 2022 року мужньо захищав територіальну цілісність та незалежність України.

Загинув 27.01.2023 року у бою під с. Кліщіївка, Бахмутського району, Донецької області. У загиблого Героя залишилося двоє синів.

Молодший сержант Блоха Олег Дмитрович

Народився 25 червня 1990 року у м. Борзна. Закінчив Борзнянську ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Христини Алчевської. Навчався у Ніжинському агротехнічному інституті Національного університету біоресурсів і природокористування України. У 2015 році пішов служити за контрактом, брав безпосередню участь в АТО, де став військовим медиком. Перед повномасштабним вторгненням Росії до України працював у Києві.

Призваний до лав Збройних Сил України 10.03.2022 року. Олег був відкритою, щирою особистістю. Любив життя, свою родину та Батьківщину. Захисник вірив у Перемогу та робив все можливе для того, щоб рідна країна вистояла у боротьбі за свою свободу та незалежність, адже вдома на нього чекала дружина та троє дітей.

Життя Героя обірвалося 27.01.2023 у бою під с. Кліщіївка, Бахмутського району, Донецької області.

Поховали земляків на їх Малій Батьківщині.

Слава загиблим Героям!
Спочивайте з миром…

Ще статті по темі

Back to top button