Війна

На Чернігівщині за три дні звели модульний будиночок для багатодітної родини, дім якої знищили рашисти

У лютому 2022 року родина Коваленків втратила свій дім, коли ворожа колона заїхала на їхню вулицю. російський танк направлено влучив снарядом у будинок. Вісім неповнолітніх дітей та двоє батьків за мить опинилися без даху над головою. 24 грудня 2022 соціальний стартап Tera Monada передав ключі від нового модульного будинку родині Коваленків, кошти в сумі 25 тисяч доларів на який залучила компанія Virtuozzo та ГО Rotary Club Kyiv Capital.

Відкриття будинку стало початком співпраці для забезпечення ще 2-х родин безкоштовним житлом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни знищили дім: доцент Олексій Гальонка з Чернігівщини зимує у хліву

Завдяки спільній ініціативі родина отримала п’ятимодульний будинок, підключений до всіх комунікацій, умебльований необхідним оздобленням та побутовою технікою. Гарантійний термін будинку становить 10 років безперервного користування та розрахований на проживання за будь-якої пори року. Будинок розміщено на ділянці родині в селі Крупичполе, Прилуцького району Чернігівської області.

Представники влади забезпечили виконання підготовельних робіт для встановлення будинку, підключення до всіх комунікацій, забезпечили поставку спецтехніки для облаштування будинку.

Організація GEM Ukraine надали текстиль для родини та іграшки для дітей.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: 5 канал

Ще статті по темі

Back to top button