Війна

Непоправна втрата: загинув воїн із Чернігівщини

У Бахмацькій громаді знову важка втрата, що гірким болем обпекла серця – загибель молодого воїна, бахмаччанина Жданова Володимира Віталійовича.

Про це повідомляють у Бахмацькій міськраді.

Володимир Жданов народився 23 січня 1981 року. Випускник Бахмацької ЗОШ І-ІІІ ст. №5. Далі – навчання в Ніжинському професійно-технічному училищі, де здобув фах електрозварника та ремонтника електрообладнання. Пройшов строкову службу. Деякий час молодий чоловік працював на Бахмацькому машинобудівельному заводі, потім – у депо.

Упродовж останніх років працював у Києві на підприємстві, що займалося виготовленням залізобетонних конструкцій.

8 квітня 2022 року, поповнивши лави Збройних Сил України, він до останнього був вірним військовій присязі, даній народу України, захищаючи незалежність і територіальну цілісність. Володимир Жданов пройшов курс навчання військовій справі у Польщі.

Навідник 2-го танкового взводу 1-ї танкової роти військової частини А4674 загинув 7 серпня 2023 року.

Володимир Жданов мав амбітні плани, як і кожна мисляча цілеспрямована, порядна, вихована молода людина: створити власну родину, виховувати дітей, жити довго і щасливо на рідній землі. Та не судилося. Його молоде життя обірвалося у розквіті.

«Біль від втрати рідної людини не заспокоять жодні слова. Співчуваємо родині від імені всієї громади. Світла пам’ять загиблому.

Про дату зустрічі Воїна та чин похорону буде повідомлено додатково», – йдеться у повідомленні.

Ще статті по темі

Back to top button