Війна

Обстрілюють щодня: ситуація на прикордонні Чернігівщини

Чернігівське прикордоння живе своїм особливим життям, м’яко кажучи, більш неспокійним і небезпечним. Адже прикордонні населені пункти, які межують з росією, постійно обстрілюють. Це підтверджує і Сергій Чорний, в.о. начальника Корюківської РВА.

«На жаль, обстріли щодня відбуваються з такою ж інтенсивністю, як і зазвичай. Тож ситуація у нас нині така сама, як і раніше. Під вогнем – ті самі самі населені пункти, що й були.

У селі Єлиному вже немає людей, так само і в Хрінівці. Там донедавна жила одна людина. Але той останній житель уже виїхав. У Клюсах ще залишилися троє людей», – у коментарі для ЧЕЛАЙН зазначив Сергій Чорний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині триває суничний і стартує чорничний сезон (Фото)

Зрозуміло, що безпекова ситуація позначається на забезпеченні людей хлібом й усім потрібним.

«Усі населені пункти, де безпекова ситуація більш-менш спокійна, – з хлібом, продуктами та товарами першої необхідності. Зрозуміло, що в Хрінівку і Єліне, де ніхто не живе, хліб не возять. Натомість людям, які залишаються в селі Клюси, доставляти продукти – проблематично, бо це територія, яка обстрілюється. Ми працювали над тим, щоб люди звідти виїхали. Але в них – категорична позиція, не хочуть.

А ситуація з відключеннями світла в нас така сама, як і всюди», – розповів в.о. начальника Корюківської РВА.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ірина Осташко

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button