Війна

Плетемо Перемогу: Чернігівська обласна бібліотека для дітей у новій волонтерській ініціативі (Фото)

Від початку вторгнення в нашу країну загарбників Чернігівська обласна бібліотека для дітей стала справжнім волонтерським центром.

Перш за все, бібліотека стала тренінговою платформою для заняття з тактичної медицини, яке для працівників бібліотеки і всіх бажаючих був проведений Олександрою Стародуб. Під час тренінгу присутні навчилися визначати стан потерпілого, правильно накладати турнікет, надавати стабільне положення, робити оцінку дихання, робити тампонаду та засвоїли дуже багато корисної інформації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові відбувся велопробіг у підтримку 1-ї окремої танкової бригади (Фото)

Чернігівська обласна бібліотека для дітей також організовала акцію «Разом – ми сила». Співробітники бібліотеки, читачі і всі небайдужі активно відгукнулися на заклик бібліотеки про допомогу постраждалому внаслідок російської агресії мирному населенню Чернігівщини. У бібліотеку принесли речі, необхідні для життя людям, які втратили майже все майно і житло. Допомога вийшла дуже потужною. Тут і одяг, і іграшки, і посуд, і ковдри, і багато інших речей, які так необхідні для життя. Зібрану допомогу бібліотека передала благодійному фонду «Захистимо Україну», який доніс їх до постраждалого населення.

Не зупиняючись, Чернігівська обласна бібліотека для дітей рухається далі у волонтерській справі.

З 15 серпня наша бібліотека разом з Єдиним волонтерським Центром розпочала нову акцію для допомоги бійцям Збройних Сил України «Плетемо Перемогу». Волонтери надали нам матеріал для плетіння маскувальної сітки, рекомендації щодо роботи, і ми починаємо таку важливу справу для наших Захисників.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Чернігівська обласна бібліотека для дітей

Ще статті по темі

Back to top button