Війна

Рідні загиблого воїна просять підписати петицію про присвоєння йому звання Героя України посмертно

Дружина загиблого 38-річного захисника Андрія Тищенка створила петицію на сайті Президента України про присвоєння її чоловікові почесного звання Героя України посмертно.

Хоробрий і мужній Андрій Тищенко поклав на вівтар захисту Батьківщини найдорожче, що є у людини, – власне життя. На війну Андрій пішов добровільно, 25 лютого без вагань став на захист України. Військовий служив у складі одного з підрозділів військової частини А1815 на посаді головного сержанта-командира відділення кулеметної роти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Результати виборів вплинуть на війну в Україні»: чернігівці розповіли, чого очікувати після виборів у США

У бою за Україну, виконуючи свій військовий обов’язок, 6 серпня 2023 року воїн трагічно загинув у районі села Старомайорське Волноваського району Донецької області.

Побратими пам’ятають його мужнім і відважним воїном, він користувався повагою та авторитетом, був надійним товаришем і з честю виконав своє завдання до кінця.

У воїна залишилися дружина, батьки та рідні, які до скону літ пишатимуться його героїчним вчинком. 

Однак щоб петиція потрапила на розгляд Глави держави, необхідно зібрати 25 тисяч підписів. На сьогодні вже зібрано 10 178 підписів. Залишилися ще 14 822. Але до кінця збору підписів усього 17 днів. 

Тож усіх небайдужих рідні просять підтримати їхню ініціативу та віддати останню шану полеглому воїну.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Ще статті по темі

Добавить комментарий

Back to top button