Війна

росія нарощує систему вогневого ураження на чернігівському напрямку: очікується збільшення артобстрілів

РФ нарощує систему вогневого ураження на чернігівському, конотопському та сумському напрямках, очікується збільшення артобстрілів, повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу Збройних сил України Олексій Громов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині з річки дістали російський танк з тілами окупантів (Фото)

«На чернігівському, конотопському та сумському напрямах активність противника протягом тижня характеризувалася нанесенням авіаційних ударів, обстрілами позицій наших військ, зокрема тих, що виконують завдання на кордоні. За наявною інформацією, противник здійснює нарощування своєї системи вогневого ураження. Так, протягом тижня він перемістив на сумський напрямок батарею 152-мм самохідних установок «Гіацинт-Б» та реактивну батарею БМ-21 «Град» у напрямку населеного пункту Шостки», — зазначив Громов на брифінгу в Медіацентрі «Україна» у Києві у четвер.

Він додав, що надалі очікується збільшення артилерійського обстрілу позицій українських військ та населених пунктів прикордонних районів, а також проведення демонстраційних дій уздовж державного кордону України.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Інтерфакс-Україна

Ще статті по темі

Back to top button