Війна

Семенівська громада оговтується від наслідків ворожого авіаудару (Фото)

Семенівщина оговтується від наслідків ворожого обстрілу авіацією рф.

Як відомо, близько 22:17 7 квітня зафіксовано 2 вибухи в межах двох населених пунктів Семенівської ОТГ. Їх спричинили дві керовані авіабомби, випущені з російського винищувача Су-35 з території рф. В результаті удару пошкоджені житлові будинки та комунікації, з людей ніхто не постраждав.

«Все відбулось на стільки швидко, що від шоку навіть і одразу не можна було зрозуміти що відбулося. Пошкоджений будинок, в середині все, як змішалося, покрівля пошкоджена, вікна повилітали», — розповіла жінка, будинок якої значно постраждав від ворожої бомби.

Станом на вечір, 8 квітня, працівниками Семенівської міської ради, КП Ревна, КП Семенівське, АТ «Чернігівбленерго” та небайдужими мешканцями села частково були відновлені комунікації, накрито покрівлі деяких жилих будинків, тимчасово забиті вікна, проведені першочергові роботи з ліквідації ями від авіабомби. Далі відновлювальні роботи будуть продовжені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські документують наслідки ворожих авіаударів по Семенівській громаді (Фото)

Як повідомив Семенівський міський голова Сергій Деденко, з матеріального резерву міської ради було виділено ремонті набори, шифер, балки тощо для ремонту будинків.

«Сьогодні ліквідовували наслідки, що були спричинені вчорашнім попаданням авіабомб на території нашої громади. З матеріального резерву міської ради виділено ремонті набори, шифер, балки тощо для ремонту будинків. Дякую за роботу працівникам КП Ревна, КП Семенівське, АТ «Чернігівбленерго», колективу міської ради та всім небайдужим, хто долучився до важливої справи», — сказав Сергій Деденко.

Як кажуть місцеві жителі: «Головне, що всі живі, а будівлі відбудуємо і дуже сподіваємося на допомогу від небайдужих».

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Рідна Семенівка

Ще статті по темі

Back to top button